headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Vacature Wedstrijdsecretaris ARB Bosbaanwedstrijden

Geschreven door Ingrid Wegman

De organisatie van de ARB Bosbaanwedstrijden zoekt een nieuwe secretaris. Iets voor jou? Dit is de vacaturetekst:

Op 15 en 16 juni vindt de ARB Bosbaanwedstrijden plaats op de Bosbaan. Onlangs is in onze ARB-commissie een vacature vrijgekomen voor wedstrijdsecretaris. Wij zijn een wedstrijdorganisatie die hoog staat aangeschreven binnen roeiend Nederland. We zijn een jong en gezellig team en hebben tegelijk een professionele insteek. Heb je altijd al een grote roeiwedstrijd willen organiseren of wil je je repertoire uitbreiden? Solliciteer dan op onderstaand mailadres.

Functieprofiel
Als wedstrijdsecretaris ben je echt een spin in het web. Jouw verantwoordelijkheden omvatten onder andere: de blikken, fietsverhuur, EHBO, media accreditaties, vergunningen, contact met andere wedstrijdorganisaties en verenigingen waar we mee samenwerken en contact met derden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor derden bij de voorbereidingen en uiteraard tijdens het weekend. Grofweg wordt er elke maand vergaderd, daarvoor stel je de agenda op en je notuleert. Je bent verantwoordelijk voor het contact met de gemeente over de vergunningen en bijvoorbeeld de afsluiting van de Bosbaanweg. Tijdens het weekend ben je voornamelijk in de finishtoren en bent daar het eerste aanspreekpunt voor zowel deelnemersals toeschouwers.

Profiel

  • Actief lid (geweest) van een roeivereniging
  • Bent communicatief vaardig
  • Kan maandelijks vergaderen
  • Kan beslissingen maken en overzicht bewaren
  • Kan goed organiseren en overleggen
  • Is het gehele weekend van 15 en 16 juni beschikbaar (en liefst ook 14 juni)

De functie start in principe per direct (we zitten in het voorseizoen dus het is nog niet heel druk nu). Maar de vertrekkend wedstrijdsecretaris zal wel voor een goede overdracht zorgen en is altijd bereikbaar voor vragen.

Reageren
Geïnteresseerden kunnen reageren door te mailen naar . Ook vragen kunnen naar dit e-mailadres worden gestuurd.

 

Instagram